Irak'ta Düzenlenen Silahlı Saldırılarda 4 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı

Irak'ta Düzenlenen Silahlı Saldırılarda 4 Kişi Öldü, 6 Kişi Yaralandı
IRAK (AA) - Irak'ın Bağdat ve Diyala vilayetlerinde yaşanan silahlı saldırılarda aralarında güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 4 kişi öldürüldü,...

IRAK (AA) - Irak'ın Bağdat ve Diyala vilayetlerinde yaşanan silahlı saldırılarda aralarında güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 4 kişi öldürüldü, 6 kişi yaralandı.

Bağdat polis idaresi tarafından yapılan açıklamada, kentin güney doğusundaki Betul bölgesinde bir trafik polisi, kentin doğusundaki Nasr bölgesinde gerçekleşen silahlı saldırıda ise bir sivil hayatını kaybetti.

Başkenti doğusundaki Sadr bölgesinde de motorsiklet kullanan silahlı saldırganlar Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan bir memuru öldürdü. Ayrıca, kentin güneyindeki Latife bölgesinde yaşanan patlamada ve Kerade bölgesindeki silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı.

Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Bağdat'ın doğusundaki Diyala vilayetinde gerçekleşen silahlı saldırıda bir sivil hayatını kaybetti, güvenlik noktasında düzenlenen DEAŞ terör saldırısında ise 3 polis yaralandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.