İş adamından Ereğli'ye ASM
Deva Partisi Ereğli İlçe Başkanı ve İş insanı Nurullah Yılmaz, Ereğli’ye anne ve babasının adına ATT istasyonu yaptırıyor. Konya Ereğli’ye yaptırılacak olan Âlime ve Muhlis Yılmaz ATT İstasyonu için Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç’un da katıldığı protokol imzalandı.
Barbaros Mahallesi kapalı pazar arkasında yapılacak olan yeni ATT istasyonu için Ereğli İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde protokol töreni yapıldı.
İmza töreninde Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Hasan Çiftci, Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr. İsmail Yavuz da hazır bulundu.
Deva Partisi Ereğli İlçe Başkanı ve iş insanı Nurullah Yılmaz’ın anne ve babası adına yaptıracağı Alime ve Muhlis Yılmaz ATT istasyonu için Konya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, gerçekleşen imza töreninin ardından yeni ATT’nin Ereğli İlçesine hayırlı olması temennisinde bulundu. Merkezin kısa sürede tamamlanacağı öğrenildi.
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.