IŞİD militanları bir kadını taşladı

IŞİD militanları bir kadını taşladı
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları Suriye’nin Rakka vilayetinde bir kadını zina yaptığı gerekçesiyle taşlayarak öldürdü.

Suriye İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün açıkladığı olayla birlikte IŞİD’in ilk kez recm cezası uyguladığı bildirildi.

Örgütün bildirdiğine göre infaz Perşembe günü  IŞİD’in kontrolü altındaki Rakkavilayetine bağlı Tabaka kasabasının meydanında halkın önünde gerçekleştirildi.

Taşlanarak öldürülen kadının 30’lu yaşlarında olduğu ve IŞİD’in kurduğu mahkeme tarafından yargılandıktan sonra recm cezasına çarptırıldığı belirtildi. Kadın ile ilgili başka bir bilgi ise bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.