IŞİD'den Toplu Katliam

IŞİD'den Toplu Katliam
IŞİD terör örgütü, bugün 15 kişilik bir grup rehinenin kafasının kesilerek infaz edildiği görüntüleri internetteki video paylaşım sitelerinde yayınladı.

Suriye ve Irak'ta faaliyet gösteren IŞİD terör örgütünün bugün internetteki video paylaşım sitelerine yüklediği görüntülerde, IŞİD tarafından daha önce esir alınan, Esad askeri oldukları iddia edilen aralarında pilot ve subayların da bulunduğu en az 15 kişilik bir grup rehinenin kafasının kesilerek infaz edildiği görülüyor.

EŞ ZAMANLI OLARAK KAFALARI KESİLİYOR

Yayınlanan videoda örgüt üyeleri Lacivert renkli elbise giyen bir grup rehineyi sürüklüyor, daha sonra tahtadan yapılmış bir kutu içerisinden birer bıçak alıyor, ardından gruba toplu bir şekilde diz çöktürüyor ve eş zamanlı olarak kafalarını kesmeye başlıyor.

ASKER KIYAFETİ GİYDİLER

Subayların kafasını kesen IŞİD mensuplarının askeri kıyafet giymesi ve sadece birinin maske takması dikkat çekti.

Irak ve Suriye'de kaosa neden olan ve infaz videolarıyla dehşet uyandıran IŞİD, Amerikalı yardım görevlisi Peter Kassig'e ait olan bir infaz videosu daha yayınlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.