IŞİD'e Katılan Avusturyalı Kızlar Hamile

IŞİD'e Katılan Avusturyalı Kızlar Hamile
Geçtiğimiz Nisan ayında Avusturya'nın başkenti Viyana'da ansızın kaybolan Samra ve Sabina Çeçen militanlardan hamile kaldılar.

IŞİD'e katılıp cihat yapmak istedikleri için Avusturya'dan Suriye'ye giden iki kızın hamile kaldıkları ortaya çıktı.

"ALLAH YOLUNDA ÖLMEYE GİDİYORUZ"

Cihatçıların poster kızları haline gelen Samra Kesinovic ve Sabine Selimovic,Avusturya'dan Suriye'ye gidip IŞİD'e katılmışlardı. Ailelelerine "bizi aramayın, Allah yolunda ölmeye gidiyoruz" diyerek ortadan kaybolan kızlar, nisan ayından beri yoklardı.

ÇEÇEN MİLİTANLARDAN HAMİLE KALDILAR

Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Bosna asıllı Avusturyalı kızlar hamile. Çeçen militanlarla evlendirildikleri iddia edilen kızlar, bu ilişkilerinden hamile kaldılar.

GERİ DÖNMELERİ İMKANSIZ

Avusturya medyasının konuştuğu gizli servis yetkilileri ise kızların aileleriyle irtibat kurduklarını, bulundukları ortamı terk etmek ve eve gelme isteklerinin söylendiğini belirttiler. Ancak Avusturyalı İçişleri Bakanlığı sözcüsü Grundboeck'in açıklamasına göre artık çok geç. Avusturya, ülkeyi kesin olarak terk eden göçmenlerin dönmelerini neredeyse imkansız hale getiren yasalara sahip.

ÖLDÜKLERİ YÖNÜNDE ÇIKAN HABERLER YALAN

Geçtiğimiz günlerde öldükleri yönünde haberler çıkan Samra Kesinovic ve Sabine Selimovic paylaştıkları fotoğrafla da bu iddiaların asılsız olduğunu belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum