İsmet Karababa üçüncü torununu kucağına aldı

İsmet Karababa üçüncü torununu kucağına aldı
 Muhabir
Türkiye Dünya ve Avrupa FairPlay ödülüne sahip olan tek Türk Teknik Direktör olan İsmet Karababa torun sevinci yaşıyor.

Türkiye Dünya ve Avrupa FairPlay ödülüne sahip olan tek Türk Teknik Direktör olan İsmet Karababa’nın üçüncü torunu dünyaya geldi.

Mutlu haberi sevenleri ile sosyal medyadan paylaşan Karababa "Biricik kızım Büşra Karababa ile sevgili evladım Muhammed’in kurdukları yuvanın meyvesi olarak biricik torunum; Alp Tuna’yı Allah’ım bize nasip etti" dedi.

Dünyaya gelen torununa Alp Tuna ismini verdiklerini ifade eden Karababa temenni içeren cümlelerini şöyle sürdürdü: "Bunun için Allah’ıma hamd ve şükür ediyoruz. Biricik Kızım Büşra’ımı, sevgili Muhammed evladımı kutluyorum. Canım Alp Tuna evladımızın; Allah’ına kul, peygamberine ümmet olarak İslam inancı üzerine yetişeceğine, vatanına ve milletine hayırlı bir vatandaş olarak hazırlanacağına olan inancımla Alp Tuna’mıza annesi, babası ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu ve başarılı bir ömür diliyorum."

torun.jpg

torun-2.jpg

torun-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum