İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu
İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında, Kahramanmaraş'ta 1 polis gözaltına alınarak İstanbul'a gönderildi

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu çerçevesindeki soruşturma kapsamında, Kahramanmaraş'ta 1 polis gözaltına alınarak İstanbul'a gönderildi. 

Hakkında gözaltı kararı çıkarılan İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Ç.Ö, izinli olarak geldiği Kahramanmaraş'taki yakının evinde sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürülen Ç.Ö, buradaki işlemlerin ardından Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağıyla terörle mücadele ekibi eşliğinde soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a gönderildi.

Bu arada soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartıldığı iddia edilen Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru M.K'nın evinde bulunamadığı, gözaltına alınabilmesi için arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.