İstanbul Yolu’na yeni bir köprülü kavşak daha!

İstanbul Yolu’na yeni bir köprülü kavşak daha!
Trafiğin en yoğun olduğu İstanbul Yolu’nu Fırat Caddesi’ne bağlayan alana köprülü kavşak yapılarak trafik rahatlatılacak.

Trafiğin en yoğun olduğu İstanbul Yolu’nu Fırat Caddesi’ne bağlayan alana köprülü kavşak yapılarak trafik rahatlatılacak. Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından köprülü kavşak işinin yapımı için ihaleye çıkıldı. 250 günde köprünün bitirilmesi hedefleniyor

Artan nüfusa paralel olarak trafikteki araç sayısının da artması Konya genelinde trafiğin özellikle bazı noktalarda ve günün belirli saatlerinde yoğunlaşmasını da beraberinde getiriyor. Bu duruma çözüm arayışında olan Konya Büyükşehir Belediyesi trafiği rahatlatmak adına şehir genelindeki köprülü kavşak yatırımlarına devam ediyor.

73-big.jpg

Kısa bir süre önce resmi olarak temel atma töreni düzenlenen ve yapımına hızla başlanan Sedirler Köprülü Kavşağı’nın ardından şimdi de İstanbul Yolu Fırat Caddesi Kavşağı’na köprülü kavşak yapılması için kollar sıvandı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Fırat Caddesi Köprülü Kavşağı yapım işi için ihaleye çıkıldı.

650x344-buyuksehirden-5-yeni-koprulu-kavsak-ve-yaya-ust-gecidi-1521179078347.jpeg

250 GÜNDE BİTİRİLECEK

Trafik yoğunluğunun en yüksek olduğu noktalardan olan İstanbul Yolu Fırat Caddesi Kavşağı’nda trafik akışının durmaması için yapılması planlanan köprülü kavşak işi için ihaleye katılacak olan firmalar 31 Mayıs Çarşamba günü 10:30’a kadar teklif verebilecek.

Gerekli şartları sağlayarak, ihaleyi alan firmaya 10 gün içerisinde yer teslimi yapılacak. Yüklenici firmadan ise 250 gün içerisinde köprülü kavşak işini tamamlayıp teslim etmesi istenecek.

5955.jpg

detay1523181787.jpg

Havva Gül Yavuz

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için bağlantıya tıklayarak PUSULA WhatsApp grubumuza katılabilirsiniz: https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum