İstanbul'da fuhuş operasyonu

İstanbul'da fuhuş operasyonu
Silivri'deki operasyonda 4 kişi tutuklandı

İSTANBUL (AA) - Silivri'de düzenlenen operasyonda "insan ticareti" ile "fuhşa teşvik ve aracılık" suçlarını işlediği iddia edilen 4 kişi tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Değirmenköy ve Gümüşyaka mahallelerinde bulunan bazı otellerde, bir organize suç örgütü tarafından yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Yaklaşık 6 aylık çalışmanın ardından iki otele gece saatlerinde operasyon düzenleyen ekipler, birinin organize suç örgütü lideri olduğu öne sürülen 5 kişi, 2 aranan şüpheli ve 23 yabancı uyruklu kadını gözaltına aldı. Ayrıca, bir ruhsatsız tabanca, 2 sahte nüfus cüzdanı ve çok sayıda uyuşturucu olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi.

Alıkonulduğu tespit edilen yabancı uyruklu 3 kadın ile diğer yabancı uyruklu kadınlar, haklarında sınır dışı işlemlerinin yapılmasının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

Haklarında "insan ticareti" ile "fuhşa teşvik ve aracılık" suçlarından işlem yapılan şüphelilerden 4'ü çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.