İstanbul'daki terör örgütü operasyonu

İstanbul'daki terör örgütü operasyonu
DAEŞ'e yönelik operasyonda gözatına alınan 6 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da terör örgütü DAEŞ'e yönelik operasyonda gözatına alınan 6 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, terör örgütü DAEŞ'e yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 3'ü yabancı uyruklu 6 şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgiye göre operasyon, terör örgütüne Sultanbeyli'de açtıkları kitapevi ve mescidlerle adam kazandıran bir grup ile Esenyurt ve Esenler'de eylem hazırlığındaki yabancı uyruklu şüphelilerin olduğu iki farklı gruba eş zamanlı düzenlendi.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda bir pompalı tüfek, bu silaha ait çok sayıda mermi ile basılı ve dijital çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Operasyon kapsamında çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.