İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısına tepkiler
Ekonomi Gazetecileri Derneği:- "Türkiye'nin terör örgütlerine karşı topyekun mücadele yürüttüğü bir zamanda gerçekleştirilen bu saldırıları planlayanlar hedeflerine ulaşamayacak, milletimiz bölünmeyecek, terör kazanamayacaktır"

İSTANBUL (AA) - Ekonomi Gazetecileri Derneğinden (EGD) İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, "Türkiye'nin terör örgütlerine karşı topyekun mücadele yürüttüğü bir zamanda gerçekleştirilen bu saldırıları planlayanlar hedeflerine ulaşamayacak, milletimiz bölünmeyecek, terör kazanamayacaktır." ifadesi kullanıldı.

EGD'den İstanbul'daki terör saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, umutların tazelendiği yeni bir yılın ilk saatlerinde terörün kirli yüzünü İstanbul Ortaköy’de bir kez daha gösterdiği, milletin huzuru ve birliğini hedef alan saldırıda biri polis 39 kişinin yaşamını yitirdiği, 65 kişinin de yaralandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"EGD olarak masum insanlara yönelik bu hain saldırıyı kınıyoruz. Türkiye’nin terör örgütlerine karşı topyekun mücadele yürüttüğü bir zamanda gerçekleştirilen bu saldırıları planlayanlar hedeflerine ulaşamayacak, milletimiz bölünmeyecek, terör kazanamayacaktır. Ülke olarak bu süreçten de metanetli bir şekilde birliğimizi perçinleyerek çıkacağımıza inancımız tamdır. Bu menfur saldırıda şehit olan polisimize, hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza ve yabancı misafirlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar dileriz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.