İşte Hadise'nin yeni klibi "Prenses"

İşte Hadise'nin yeni klibi "Prenses"
Sevilen sanatçı Hadise, ''Tavsiye'' adlı albümünün ikinci klibini ''Prenses'' adlı şarkıya çekti.

Hadise'nin ''Tavsiye'' isimli albümü 31 Temmuz 2014 günü müzik marketler ve dijital platformlardaki yerini almış, albümün çıkış şarkısı ''Nerdesin Aşkım'' için çekilen klip 4 Ağustos 2014 günü yayınlamıştı. Klip kısa sürede büyük ilgi görmüş ve milyonlarca Hadise hayranı tarafından seyredilerek yazın en çok istek alan parçalarından biri haline gelmişti.

 

Hadise, ikinci klip için ise ''Prenses'' şarkısını seçti. Prenses şarkısının klibinde Hadise'ye 9 kız çocuğu eşlik etti. Hadise klip çekimlerinde "9 kız çocuğum olsun istiyorum." Yorumunda bulunmuştu.

 

Prenses şarkısının nakaratı "İstersen bana ukala mukala de, el üstünde tutulmazsam hep el kalırım, prensesler gibiydim ben baba evinde, özgürlüğüme gölgeyi hakaret sayarım." sözlerinden oluşuyor.

 

Hadise'nin Prenses klibi kısa sürede on binlerce hayranı tarafından seyredildi. Güzel sanatçının uzun süre listelerde zirvede yer alması bekleniyor.

 

İşte Hadise'nin yeni klibi Prenses:

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.