İşte Selçuklu Belediye Başkan adayları! Oyunuzu siz kime vereceksiniz? (Tıkla-oyla)

İşte Selçuklu Belediye Başkan adayları! Oyunuzu siz kime vereceksiniz? (Tıkla-oyla)
 Muhabir
31 Mart 2024 günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci başladı. Selçuklu Belediye Başkan Adayları da belli oldu. Pusula Haber olarak sizler için seçim anketi hazırladık. Sizde anketimize katılarak oy kullanabilirsiniz.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için siyasi partiler arasında hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Siyasi partilerin Selçuklu Belediye Başkan adayları belli oldu.

Konya'da Cumhur İttifakı'nın Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Pekyatırmacı, olarak açıklandı.

CHP Selçuklu Belediye Başkan Adayı olarak CHP Selçuklu'da ise Ahmet Ziya Güneş’i aday gösterildi.

CHP’nin ardından gözler Yeniden Refah Partisi’ne çevrildi. Merakla beklenen Yeniden Refah Partisi Selçuklu Belediye Başkan Adayı ise Ali Kemal Kara oldu.

DEVA Partisi’nin Selçuklu Belediye Başkan Adayı Mehmet Sumak, Saadet Partisi ve Gelecek Partisi’nin ortak adayı ise Mustafa İsen oldu.

Zafer Partisi’nin Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Dikici, Türkiye İşti Partisi (TİP) Partisi’nin Selçuklu Belediye Başkan Adayı ise Aden Babir.

HÜDAPAR’ın adayı ise Hasan Yılmaz oldu.

SİZ HANGİ ADAYA OY VERECEKSİNİZ?

Seçimler için geri sayım sürerken partilerin hazırlıkları da devam ediyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde www.pusulahaber.com.tr Konyalı seçmenin nabzını tutmak ve oy tercihine dönük bir yaklaşım ortaya koymak üzere 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde bir anket düzenledi. Selçuklu Belediyesi başkan adaylarının isimlerinin yer aldığı ankette bütün adayların isimlerine yer verilerek vatandaşa hangi adaya oy vermek istedikleri soruldu.

ANKETE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.