İttifak Holding ailesi iftarda buluştu

İttifak Holding ailesi iftarda buluştu
Birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olan, sofraların paylaştıkça daha da zenginleştiği, bereketinin arttığı Ramazan Ayının güzel atmosferinde İttifak Holding Ailesi iftar yemeğinde bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olan, sofraların paylaştıkça daha da zenginleştiği, bereketinin arttığı Ramazan Ayının güzel atmosferinde İttifak Holding Ailesi iftar yemeğinde bir araya geldi. Grand Millennium Konya Otel’de gerçekleşen iftar yemeğine İttifak Holding ve grup şirketleri yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Gıda, inşaat, gayrimenkul yatırım ve makine sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleriyle Türkiye’nin öncü kuruluşlarından biri olan ve Anadolu’daki ekonomik kalkınma hamlesine büyük katkılar sağlayan İttifak Holding’in yönetici ve çalışanları iftar yemeğinde buluştu.

ittifak-5.jpg

Grand Millennium Konya Otel’de gerçekleşen İttifak Holding ve grup şirketleri yöneticilerini ve çalışanlarını bir araya getiren iftar yemek öncesinde konuşma yapan İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru; “Ramazan, insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine vesile olan, sofraların paylaştıkça daha da zenginleştiği, bereketinin arttığı mübarek bir ay. Hepinizin mübarek Ramazan ayını en içten duygularla kutluyor, bu güzel akşamda bizlerle birlikte olduğunuz için teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Selva Gıda şirketimizin halka arzını başarıyla gerçekleştirdik ve Adese Gayrimenkul Yatırım şirketimizin sermaye artırım sürecini tamamladık. Bu akşam sizlerle güzel bir haber daha paylaşmak istiyorum; İmaş Makina’nın halka arzı da Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. İmaş Makina şirketimizin de halka arz sürecini önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar yaptıklarımızı hep beraber yaptık, yine sizlerle birlikte İttifak Holding’imizi ve grup şirketlerimizi her geçen gün daha da büyütmeye devam edeceğiz. Allah, hep beraber sağlıkla, sıhhatle, huzurla daha nice Ramazanlara ulaşmayı nasip etsin ” dedi.

ittifak-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.