İYİ Parti Selçuklu adayı Konya’ya deniz getireceğini vaat etti

İYİ Parti Selçuklu adayı Konya’ya deniz getireceğini vaat etti
 Editör
İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur ve İYİ Parti Selçuklu Belediye Meclis Üyesi adayları Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan adayı Mehmet Uğur ve Meclis Üyesi adayları Sırrı Demirel, Servet Hamarat, Kürşat Kaymak Pusula Gazetesi'ni ziyaret etti.

Ziyarette Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden Mehmet Uğur Selçuklu için projelerinden bahsetti.

dsc-0968.jpg

KONYA’YA DENİZ GETİRECEĞİZ

Konya’ya deniz getireceğini ifade eden Uğur, ‘’ Öğrenci merkezi olan Selçuklu’ya Aquapark yapağız. Bu projemizle Selçuklu'yu daha yaşanabilir bir hale getireceğiz ve genç nesillerimizin gönüllerini feth edeceğiz. Halka hizmet istikametiyle yola çıktığımız bu yolda vatandaşlarımızın gönüllerine gireceğiz. Selçuklu halkına daha iyi hizmet verebilmek adına gecemizi gündüzümüze katacağız. Selçuklu’nun bir ucundan bir ucuna dokunacağız’’ dedi.

KANTİN KART

Öğrenci olan çocuklara kantinlerde gönül rahatlıklarıyla harcayabilecekleri kantin kart projesiyle beslenme çantasını ortadan kaldıracaklarını belirten Uğur, Ailelerin üzerinden bu yükü alarak hem ekonomik açıdan daha iyi olacak ve çocuklarımıza istedikleri şekilde kantinlerde gönüllerine göre beslenme yapacağı bu projeyi göreve geldiğimiz takdirde yapacağız’’ dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.