"İyileşip El Bab'da tekrar görev almak istiyorum"

"İyileşip El Bab'da tekrar görev almak istiyorum"
Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda terör örgütü DEAŞ'ın saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Durna, tedavisinin ardından yeniden bölgedeki operasyonlara katılmak istiyor- Durna: - "Şehitlerimizin üstümüzde

ADANA (AA) - İBRAHİM ERİKAN - Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik yürütülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda, El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'ın "canlı bomba" saldırısında yaralanan Uzman Çavuş Erdem Durna, tedavisinin ardından yeniden bölgedeki operasyonlara katılmak istiyor.

El Bab bölgesinde yürütülen operasyonda, terör örgütü DEAŞ'ın saldırısında vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Adanalı Uzman Çavuş Durna'nın tedavisine, Kilis Devlet Hastanesi'ndeki müdahalesinin ardından sevk edildiği Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediliyor.

Durna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında herkesin görevini sonuna kadar yaptığını, yapmaya da devam ettiğini söyledi.

Haince yapılan bir saldırı sonucu yaralandığını anlatan Durna, "Canlı bomba geldi, nasıl geldiğini bilmiyoruz. Hava şartları biraz zorladı bizi. Vücudumun sol tarafından, canlı bombadan etkilendim. Silah arkadaşım Sezgin Erdoğan bana yardım etti, beni araca bindirdi." diye konuştu.

- "İyileşip tekrar görev almak istiyorum"

Durna, operasyonlar sırasında iki kez yaralandığını aktararak "Orada iki defa yaralandım, ilkinde havan mermisiyle ikincisinde 'canlı bomba' nedeniyle. Şehitlerimizin üstümüzde hakkı var. İyileşip El Bab'da tekrar görev almak istiyorum. Arkadaşlarım orada soğukta dururken ben burada rahat değilim. Bir an önce iyileşip ayağa kalkmaya çalışıyorum, onun gayesindeyim." ifadesini kullandı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden ve kolundan yara aldığını belirten Durna, şunları kaydetti:

"Bu vatan bu millet bizim, başkasının değil. Kolay kazanılmadı. Hiçbir yeri 3-5 çapulcuya bırakmayacağız. Kimse bizi yıldıramaz, kimse bizi vazgeçiremez. Bütün silah arkadaşlarımın gözlerinden öpüyorum, herkesten Allah razı olsun, herkes üzerine düşen görevi sonuna kadar yaptı, yapıyor. Ben de yapmaya devam edeceğim. Bu vatanın bu milletin bir evladıyız. Aziz Türk milletinin bir askeriyim, bu vatanın bölünmesine kimse izin vermez, vermeyeceğiz. Tüm ordumuza Allah güç kuvvet versin."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.