İyiliğe Ortak Ol İlgi Odağı Oldu

İyiliğe Ortak Ol İlgi Odağı Oldu
173 Tantuni & Kokoreç ’in ‘İyiliğe Ortak Ol’ Projesi Beğeni ve Takdir Topladı

Şubelerine gelen müşterine sokak hayvanları için mama hediye eden 173 Tantuni & Kokoreç ’in ‘İyiliğe Ortak Ol’ projesi ilgi odağı oldu. Projeyle birlikte insanların bakış açısının değiştiğini belirten Çalkam, “Projemiz ile birlikte bir nebze de olsa amacımıza hizmet etmeye başladık” dedi. Sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırmak için ‘İyiliğe Ortak Ol’ projesini başlatan 173 Tantuni & Kokoreç, şubelerine gelen müşterilerine paketleri haricinde ayrı kutularda ambalajlanmış kedi ve köpek mamalarını hediye etmeye başlamıştı. Projeye insanların yoğun ilgisi olduğunu aktaran 173 Tantuni & Kokoreç Genel Koordinatörü Muhammet Çalkam, “Proje ile amacımız hayvan sevgisine dikkat çekebilmek. Projemizle sokak hayvanlarına yönelik farkındalığı artırarak bir nebzede olsun beslenmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Bu proje ile birlikte hem farkındalık yaratmış olacağız hem de hayvan sevgisine dikkat çekeceğiz. Şuan için insanlarımızın ilgisi çok güzel. Bir nebze de olsun amacımıza hizmet etmeye başladık” dedi.

s3.jpg

“ÇOCUKLARIMIZA HAYVAN SEVGİSİNİ AŞILIYORUZ”

Pandemi sebebiyle evlerinde kalan çocukların sokağa çıkma kısıtlamasının bulunmadığı saatleri aileleriyle birlikte parkları ziyaret ederek sokak hayvanlarını beslemeye başladığını belirten Çalkam, “ Pandemi döneminde sokak hayvanlarına farkındalığı artırmak için projemizi başlattık. Proje sayesinde çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamış oluyoruz. Proje ile birlikte bütün sokak hayvanlarına ulaşmayı hedefliyoruz. İnsanlarımızda oluşturmayı hedeflediğimiz yardım bilinci sayesinde minik dostlarımız bir nebzede hak ettikleri ilgiyi görebilecek. İnsanlarımızın bunun bir eksiklik olduğunu hissedip sürekli olarak yardım etmek isteği doğacağına inanıyorum” şeklinde konuştu. (PUSULA)

s4.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.