İZKA'ya ABD'den "en başarılı ajans" ödülü

İZKA'ya ABD'den "en başarılı ajans" ödülü
İZMİR (AA) - İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), merkezi ABD'nin Site Selection dergisi tarafından Doğu Avrupa'nın "en başarılı yatırım tanıtım ajansı"...

İZMİR (AA) - İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA), merkezi ABD'nin Site Selection dergisi tarafından Doğu Avrupa'nın "en başarılı yatırım tanıtım ajansı" seçildi.

İZKA'dan yapılan açıklamaya göre, dünyada 48 bin abonesi bulunan dergi, 2015 yılının en başarılı tanıtım ajanslarını belirledi.

Batı Avrupa'da İrlanda'nın Ulusal Yatırım Ajansı IDA Ireland birinci olurken, İZKA ise Doğu Avrupa'da "en başarılı yatırım tanıtım ajansı" oldu.

Asya-Pasifik'te bölgesel ajans olarak Hong Kong Yatırım Ajansı seçilirken ulusal ajans olarak Güney Kore Yatırım Ajansı birincilik elde etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZKA Genel Sekreteri Murat Yılmazçoban, geçen yıl Afrika ve Ortadoğu bölgesinde birinci olduklarını hatırlatarak bu seneki birinciliğin önemli olduğunu vurguladı.

Her geçen yıl ajansın kalite ve bilinirliğini arttırdıklarını kaydeden Yılmazçoban, "Bu ödülle çabalarımızın karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Bu ödülün en önemli faydalarından birisinin İzmir’in yurt dışında daha fazla tanınması olacağını düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.