İzmir'de dehşete düşüren olay! Elinde tabanca ile sokakta ateş edip tehditler savurdu

İzmir'de dehşete düşüren olay! Elinde tabanca ile sokakta ateş edip tehditler savurdu
İzmir'de, hareket halindeki bir otomobilden tabancayla ateş açarak sosyal medya üzerinden tehditler savuran kişiyi, polisler yakaladı.

İzmir'de gece saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Bir şahıs seyir halindeki otomobille sokaklarda gezdiği esnada elindeki tabancayla çevreye rastgele ateş açtı bunu yaparken de tehditler savurdu.

Olay, gece saatlerinde Bornova ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 21 yaşındaki A.Y., içerisinde bulunduğu seyir halindeki otomobille sokaklarda gezdiği esnada elindeki tabancayla çevreye rastgele ateş açtı. Aynı araçtan arkadaşına o anları cep telefonuyla kaydettiren A.Y., husumetlisi olduğu ileri sürülen bir kişiye yönelik dehşet saçan ifadeler kullandı. Görüntülerde şahsın, "Kaan bak sokağına girdim" diyerek küfürler savurduğu ve tetiğe bastığı anlar saniye saniye kaydedildi.

izmir-dehsete-dusuren.jpg

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI

O anlara ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü birimleri alarma geçti. Asayiş, Organize Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen çalışma neticesinde, şüphelinin kimliği ve adresi kısa sürede tespit edildi. Yakalanan A.Y., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 21 yaşındaki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

izmir-dehsete-dusuren-olay.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.