İzmir'deki organize suç örgütü operasyonu

İzmir'deki organize suç örgütü operasyonu
Gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı

İZMİR (AA) - İzmir'in Tire ilçesinde organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, tefecilik yaptıkları iddia edilen gruba yönelik operasyonda gözaltına alınan S.D, V.D ve T.K'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Tire Adliyesine sevk edilen V.D. ve T.K, savcılıktaki sorgularının ardından serbest bırakıldı, S.D. ise çıkarıldığı mahkemece "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma ve tefecilik" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.

İzmir Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Tire ilçesinde bazı kişilerin tefecilik yaptığı ihbarı üzerine teknik ve fiziki takibin ardından önceki gün düzenlediği operasyonda 3 kişiyi gözaltına almış, 2 ev, bir iş yeri ve 2 otomobilde yapılan aramada 2 ruhsatsız av tüfeği, borç listesi, çek ve senetler ele geçirilmişti.

Zanlıların, ilçede geçen yılki silahlı çatışmada öldürülen Haşim Y'nin yanında çalıştıkları ileri sürülmüş, "tefecilik, tehdit, yağma ve yüksek faizle haksız kazanç sağlama" suçlamalarıyla gözaltına alındıkları öğrenilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.