Jandarmadan Göl Ortasında İkramlı Denetim

Jandarmadan Göl Ortasında İkramlı Denetim
Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş Botu Timi, Kurban Bayramı'nı Beyşehir Gölü'nde balık avlayarak geçiren balıkçıların bayramını kutlayarak çikolata ve kolonya ikramında bulundu

Jandarma ekibi, Kurban Bayramı'nda çalışan balıkçılarla Beyşehir Gölü ortasında çikolata ve kolonya ikram ederek bayramlaştı.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde Beyşehir Gölü'nü korumak amacıyla görev yapan jandarma asayiş botu timi, Kurban Bayramı'nda da rutin denetim ve kontrollerini sürdürdü. 

Göle açılan ve serbest dönemde su ürünleri faaliyetlerini kontrol eden tim, bayramda evine ekmek parası götürmek için göle ağ serip balık avlayanlarla bayramlaşmayı ihmal etmedi. Gölde av yapan balıkçı teknelerinin yanına yaklaşarak balıkçıların ellerini sıkan ve kolonya ile çikolata ikram eden jandarma timi, ardından balıkçıların evrakını kontrol etti. 

Beyşehir Gölü'nde bayramlarda ilk kez karşılaştıkları uygulamadan memnun kaldıklarını belirten balıkçılar da jandarma ekibinin bayramını kutladı. Jandarmanın sürprizine teşekkür eden balıkçılar, ekmek parası için bayram da olsa çalıştıklarını kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.