Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Van'dan İstanbul'a kadar takip ettikleri 2 kişinin çantasından 7 kilogram uyuşturucu çıktı

EDİRNE (AA) - Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, uyuşturucu kuryeliği yaptıklarından şüphelenerek Van'dan İstanbul'a kadar takip ettiği 2 kişinin çantasından 7 kilo 20 gram eroin çıktı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, istihbarat çalışması sonucu Van'dan havayoluyla İstanbul'a oradan da karayoluyla Edirne'ye uyuşturucu sevkiyatı olacağı bilgisi sonrası Edirne Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Kamuran Ersan, özel bir ekip oluşturarak Van ve İstanbul'da görevlendirdi.

Van'dan İstanbul'a gelen İ.A ve Uganda uyruklu R.N, Sabiha Gökçen Havaalanında gözaltına alındı. Aramada, 7 kilo 20 gram eroin, özel bir maddeye sarılı halde, çantanın gizli bölmesinde ele geçirildi.

İ.A ve R.N gözaltına alınırken, eroinin sarıldığı yeşil izolasyon maddesinin de laboratuvarda inceleneceği öğrenildi.

Yetkililer, uyuşturucunun paketlendiği izolasyon maddesinin, güvenlikten geçişte eroinin yakalanmasını engellediğinden şüpheleniyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.