Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Kırşehir'de toplanacak

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Kırşehir'de toplanacak
KIRŞEHİR (AA) - Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Meclis Toplantısı Kırşehir’de yapılacak. Birlik Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı...

KIRŞEHİR (AA) - Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği (JKBB) Meclis Toplantısı Kırşehir’de yapılacak.

Birlik Başkanı ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, aynı zamanda eğitim programının da düzenleneceği toplantının Türkiye Belediyeler Birliği'nin desteğiyle bir otelde gerçekleştirileceğini belirtti.

Toplantıya JKBB üyesi belediyelerin başkanları, meclis üyeleri ve bürokratların katılacağını ifade eden Bahçeci, Türkiye'nin en önemli konularından birisinin jeotermal olduğunu vurgulayarak, enerji, tarım, ısıtma gibi birçok alanda tamamı yenilenebilir enerji kaynağı olan bu imkandan daha çok faydalanılması gerektiğine işaret etti.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği'nin belirli iyi bir noktaya geldiğine dikkati çeken Bahçeci, üye belediyelerin verdiği destekle her geçen gün daha da büyüdüğüne vurgu yaptı.

Türkiye'de jeotermal enerjinin giderek arttığını kaydeden Bahçeci, 14 - 17 Nisan 2016 tarihleri arasında Ramada Kırşehir Resort Termal Otel'de gerçekleştirilecek toplantıyla ilgili şu bilgileri verdi:

"Jeotermal Belediyeler Birliği 2016 Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda sırasıyla başkanlık divanının teşekkülü, encümen üyelerinin belirlenmesi, ihtisas komisyonun üyelerinin belirlenmesi, 2015 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, 2015 yılı kesin hesabının görüşülmesi gibi konular ele alınacak. Program çerçevesinde 16 Nisan 2016'da gün boyu süren teknik ve kültürel bir gezi gerçekleşecek."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.