Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplandı

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplandı
Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, Nisan ayı olağan toplantısını Kırşehir'de yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Kırşehir'de özel bir otelde, Jeotermal Belediyeler Birliğine bağlı belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, yeniden birlik başkanlığına seçildi.

Divan komisyonunun oluşturulmasının ardından Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, yaptığı konuşmada, kalp krizi geçiren Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Bahçeci, şunları kaydetti:

"Elimizdeki mevcut bütçe ile neler yapabileceğimizin istişaresini yaparak, planlamalar yaptık. Enerji Bakanı ile bir görüşmemiz olacak. Kendilerine jeotermal ve jeotermal belediyeler hakkında da bilgilendirme yapacağız. 2015 yılının Mayıs ayında Dünya Jeotermal Kongresi'ne katıldık. Birliğimiz adına stant açarak, ülkemizdeki jeotermal yapı hakkında bilgilendirme yaptık. Türkiye'nin dünya da jeotermal alanında bir gelişme gösterdiği ortaya çıktı. Jeotermal noktasında en üst düzeyde çalışmalar yapmalıyız. Şehirlerin bütün potansiyellerini bilmemiz gerekir. Sizin önerilerinizi de daima önemsiyoruz."

Toplantıya, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya ile il protokolü de katıldı.

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplandı

Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği toplandı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.