Kader maçı olacak

Kader maçı olacak
Konyaspor, ligin 24. haftasında kader maçına çıkacak. Kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak yeşil-beyazlılar, karşılaşmayı kazanarak ateş hattından uzaklaşmanın hesaplarını yapıyor

Atiker Konyaspor, bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak. Sezonun bitimine sayılı günler kala ateş hattından halen kurtulamayan yeşil-beyazlılar, pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Malatyaspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlılar, telafisi olmayan haftalarda iç sahada fire vermek istemiyor.

KAZANMAKTAN BAŞKA YOL YOK

Kendisinden beklenen performansın altında kalarak uzunca bir müddet küme hattında gezinen Konyaspor, Yeni Malatyaspor maçını bir çıkış olarak görüyor. Kendi evinde kolay puan kaybetmeyen yeşil-beyazlılar, Malatya karşısında da kazanarak fire vermeden yoluna devam etmek istiyor.

İÇ SAHADA 5 HAFTADIR YENİLMİYOR

Zorlu bir fikstürden çıkan Atiker Konyaspor, evinde oynadığı son 5 maçı kaybetmedi. Kendi evinde en son 6 hafta önce Bursaspor’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, Kardemir Karabükspor’u mağlup edip Fenerbahçe, Trabzonspor, Başakşehir ve Beşiktaş’tan puan almayı başardı.

TARAFTARLA BARIŞMAK İSTİYOR

Konyaspor, bu hafta sonu kendi evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçını kazarak taraftarıyla da barışmak istiyor. Yeşil-beyazlılar son olarak deplasmanda oynadığı Akhisarspor maçında 3-0 mağlup olarak tepki toplamıştı. Hafta içindeki gelişmelerden de gergin olan taraftarının gönlünü almak isteyen yeşil-beyazlılar, galibiyetten başka sonuç düşünmüyor.

ÖZDİLEK UZATMALARI OYNUYOR

Yeşil-beyazlı takımın teknik patronu Mehmet Özdilek, Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte son şanslarını değerlendiriyor. Deneyimli çalıştırıcı, takımın başındaki düşük performansıyla sürekli eleştirilmeye başlandı. Koltuğu sallanan Özdilek’in, bu maçta alınacak sonuca göre Konyaspor kariyeri belli olacak.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.