Kadınhanı Belediyesi 'Konya Tanıtım Günleri’ne damgasını vurdu

Kadınhanı Belediyesi 'Konya Tanıtım Günleri’ne damgasını vurdu
KOSİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri’ne “Kadınhanı Belediyesi damga vurdu.

KOSİAD tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Konya Tanıtım Günleri’ne “Kadınhanı Belediyesi damga vurdu. Tahinli pideleri ile nam salan Kadınhanı standına misafirler yoğun ilgi gösterdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen Konya Tanıtım Günleri'nde Kadınhanı standını ziyaret etti. Bakan Kurum'a ziyareti sırasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya eşlik etti.Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile istişarelerde bulunarak tahinli pide ikram etti.

kadinhani-2.jpeg

Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Badem; ayrıca coğrafi işaret belgesi olan tahinli pide hakkında bilgi verirken misafirlere Kadınhanı kömbesi, Atlantı dededağ tulum peyniri de ikram edildi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay İstanbul Ak parti il başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy da Kadınhanı Belediyesi standını ziyaret edenler arasında idi.

kadinhani-3.jpeg

kadinhani-4.jpeg

kadinhani-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.