Kağıt Toplayıcılarını Gasbettiler

Kağıt Toplayıcılarını Gasbettiler
Adana'da, atık kağıt toplayan 3 kişinin paraları ve cep telefonlarını gasbettikleri ileri sürülen 2'si çocuk 4 kişi yakalandı

 Sokaklarda atık kağıt toplayan 3 kişiden 350 lira ile cep telefonu gasbettikleri öne sürülen 2'si çocuk 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesinde Ömer Bozkurt (18), Burak Sağman (18) ve Mustafa Yüksel (21) atık kağıt toplarken, önlerine çıkan 4 kişi para istedi. 4 şüpheli, para vermek istemeyen kağıt toplayıcılarını darbederek 350 lira ile cep telefonlarını gasbetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, eşkallerini belirlediği şüpheliler S.S. (16), İ.A. (16), B.K. (18) ve M.T'yi (19) kısa süre sonra aynı bölgede yakaladı.

Şüphelilerden yaşı 18'den küçük olan S.S. ve İ.A, Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. B.K. ve M.T. ise emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.