Kalite kontrol her zaman ön planda

Kalite kontrol her zaman ön planda
Boya kimya sanayi sektöründe adından sıkça bahsettiren ve sağladığı fiyat garantisi ile en çok tercih edilen marka olan Dema Boya Kimya Sanayi, müşterileriyle bağlantılı çalıştığı için her zaman fiyat garantisi veriyor.

Boya kimya sanayi sektöründe adından sıkça bahsettiren ve sağladığı fiyat garantisi ile en çok tercih edilen marka olan Dema Boya Kimya Sanayi, müşterileriyle bağlantılı çalıştığı için her zaman fiyat garantisi veriyor. Hammadde yönünden 1 yıllık hammaddenin depolarında bulunduğunu belirten Ali Galip Doğan, “Ürettiğimiz her ürün, kalite kontrolden geçmeden müşteriye ulaşmaz” dedi

1997 yılından bugüne vizyonuyla, kalitesiyle, tamamen farklı bakış açısıyla kısa sürede çok yol kat ederek gelen Dema Boya Kimya Sanayi, subazlı boya ve sıva türü malzeme ile üretime başladı. Şu anda su bazlı ürünlerin yanı sıra solvent bazlı ürünler ile geniş bir yelpaze ile hizmet verdiklerini aktaran Dema Boya Genel Müdürü Ali Galip Doğan, “Eğitimli, dinamik, genç ve girişimci kadrosuyla devamlı, gelişme ve yüksek kalitede üretim politikası ile sektörde önemli bir yer sahibi olmuştur. Teknolojinin getirdiği yenilikleri kendi bünyesinde tam anlamıyla uygulayan Dema Boya, kaliteli üretime dayalı hizmet vermeye devam etmektedir. 2020 yılında da yapı kimyasalları ile hizmet vermeye başladık” diye konuştu.

4s5-4s2-32s1.jpeg

img-4801.jpg

FİYAT GARANTİSİ SAĞLIYORUZ

Ürettikleri her ürünü kalite kontrolden geçmeden müşteriye ulaşmadığına dikkat çeken Doğan, “Çıkan her ürünümüz kimya mühendisimiz tarafından her partiden numune alarak kontrolü yapılır. Hammadde yönünden de 1 yıllık hammaddemiz depolarımızda bulunur. Müşterilerimizle bağlantılı olarak çalıştığımız için fiyat garantisi sağlıyoruz. Bu kapsamda da sene başında 1 yıllık hammaddemizi satın alarak yıl içerisinde fiyat artışı yapmadan müşterilerimize hizmet ediyoruz” şeklinde konuştu.

dsc-0068.jpg

DAHA GENİŞ KİTLEYE HİTAP ETMEK İSTİYORUZ

En büyük hedeflerinden birinin ürün çeşitlerine yeni ürünleri sürekli eklemek olduğunu belirten Doğan, “Allah nasip ederse EPS Tesisi açma gibi bir projemiz var. Bunun için yer arayışındayız. Çünkü burası bize yetmiyor. Ana yerimiz haricinde 2 depomuz daha var. Yine de oturtamıyoruz. Kendi ürünlerimize yeni ürünler ekleyerek yelpazemizi genişletip daha çok kitleye hitap etmek istiyoruz. Uzmanlığı, kaliteyi ve her türlü gelişmeye açık olmayı hedef alan ve bu doğrultuda dünyadaki tüm gelişmeleri takip ederek, içinde bulunduğu sektöre ve müşterilerine asimile eden, ileri görüşlü, yenilikçi bir altyapı oluşturarak müşterilerine özel çözümler üreten bir firma olma misyonundayız” dedi.

ORTA DOĞU ÜLKERİNDE YOĞUN İHRACAT AĞIMIZ VAR

Ürün kalitesi olarak ulusal firmalarla aynı kalitede daha ekonomik çözümlerle ürün çıkartabildiklerinin altını çizen Doğan, “Şimdiye kadar askeriyeye silah boyaları gibi, KYK yurtlarında yanmaz boya gibi özel boya üretimi yapmıştık. Pandemi dönemiyle birlikte devlet kanadında alımların düşmesi ile ihracat ve iç piyasaya yöneldik. Irak ve Filistin bölgesine yoğun ihracatımız var. Türkiye içerisindeki bayilerimize de ürünlerimizi kaliteli olarak uygun fiyattan sunuyoruz. Ayrıca her zaman kaliteyi, profesyonelliği, uzmanlığı ve kurumsallığı tüm çalışanlarına adapte etmiş, devamlı müşteri memnuniyetini hedef alan hizmet anlayışını zirveye taşıyacak ve sektörün lideri konumuna gelecek bir marka oluşturmak vizyonu ile hareket ediyoruz” diye konuştu.

38s5-17s2-32s.jpeg

TÜRKİYE’DE İLK 3’E GİRECEK ÜRETİM TESİSİ

Yeni açılacak olan üretim tesisleri ile ilgili de bilgiler veren Doğan, “Yeni açılacak olan üretim tesisimiz EPS yani Genleştirilmiş Polistiren Sert köpük teknolojileri üzerine üretim yapacak. Bizim kurma amacımız şu andaki üretim konumuz olan boya ve yapı kimyasallarının vazgeçilmezi olan karbonlu beyaz yalıtım köpükleri ve zeminden ısıtma sistemleri üzerineydi. Bunun için fizibilite çalışmaları yaparken EPS teknolojileri bizi çok şaşırttı. Aslında hayatımızın birçok yerinde EPS’yi kullandığımızı fark ettik. Beşya kutularında darbe önleyici olarak, balık ve dondurma kutularında büyük köprü ve otoyol dolgu malzemelerinde, arı kovanlarında, çatı sistemlerinde hatta organ nakil

kutularına kadar hayatımızın içinde. Bizde bu teknolojiye inanarak başladığımız sektörde şu anki durumuyla Konya’nın en kapasiteli ve Türkiye’de ilk 3’e girecek bir tesis kurulumuna başladık. Bu yeni üretimimizle beraber üretim tesisimizi de yeniledik. 3000 metrekarelik ilk fabrikamızdan 9 bini kapalı toplamda 45 bin metrekarelik bir üretim tesisine geçiş yapıyoruz. Bu da bize şimdiki fabrikamızdan daha teknolojik daha sistemli üretim yapma şansı sağlıyor. Yeni tesisimizle beraber müşterilerimizin karşısına, kaliteyi profesyonelliği uzmanlığı ve kurumsallığı tüm çalışma arkadaşlarımıza adapte etmiş devamlı müşteri memnuniyetini hedef alan bir firma olarak karşılarına çıkacağız” ifadelerini kullandı.

img-4800.jpg

‘KİLİT FİRMA OLMAYI HEDEFLİYORUZ’

Yeni üretim tesisleri ile birlikte üretim çeşitliliğini artırma imkanı bulacaklarını da aktarfan Doğan sözlerini şu şekilde bitirdi: “Aslında ürettiğimiz ürünler aynı sektörlere hizmet etse de yapısal olarak birbirlerinden çok farklı üretimler. Şu an 4 farklı fabrikadan çıkacak ürünleri yeni unvanımızla Dema Group olarak sektörün kilit firması olmayı hedef alıp müşterilerimizin ihtiyaçları olan ürünleri tek noktadan tedarik etme şansı sunuyoruz. Her zaman kalite ve ürün çeşitliliğiyle iddialı olan bir firmayız. İlerleyen günlerde yeni yatırımlarımızla ürün yelpazemizi genişletmeye devam edeceğiz.” (Mine Doruatlı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.