Kalite ve güvenle

Kalite ve güvenle
Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde yaklaşık 2 buçuk yıldır hizmet veren Eser Et ve Et Ürünleri, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla açıldığı günden bugüne kadar büyük takdir ve beğeni topladı.

Şehit Ömer Halisdemir Caddesi üzerinde yaklaşık 2 buçuk yıldır hizmet veren Eser Et ve Et Ürünleri, kaliteli ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla açıldığı günden bugüne kadar büyük takdir ve beğeni topladı.

Yaklaşık 2 buçuk yıl önce hizmete giren Eser Et ve Et Ürünleri, duble dana eti ve Balıkesir Kıvırcık Kuzusu gibi kaliteli ürünleriyle Konya’da hizmet ediyor. Et temini noktasında birinci sınıf duble dana eti tercih ettiklerini aktaran Eser Et ve Et Ürünleri İşlete Sahibi Mehmet Akif Eser, “Kuzu etinde ise yaylım hayvanı olmasına dikkat ediyoruz. Özellikle Balıkesir Kıvırcık Kuzusu denilen hayvanın eti çok lezzetli oluyor. Ayrıca 18-20 kilogram arasındaki karkas hayvanları tercih ediyoruz. Daha büyükleri koku olmaması için tercih etmiyoruz” diye konuştu.

dsc-0636.jpg

dsc-0657.jpg

SİPARİŞLER ÖZENLE HAZIRLANIYOR

Normal bir mahalle kasabı konseptinden çok daha butik bir işletme olan Eser Et ve Et Ürünleri, açıldığı günden bugüne kadar büyük takdir ve beğeni topladı. Otel ve restoran gibi işletmelerle çalıştıklarını aktaran Eser, “Etlerimiz 3-4 günlük periyotlar halinde mezbahadan gelir. Genellikle taze olarak yeni kesilmiş hayvanlardan alırız. Ustalarımız sabah erkenden reyon için gerekli parçaları, kesimleri yapar ve hazırlar. Bu nokta da her zaman hijyen ve soğuk zincir kurallarına dikkat ederiz. Ayrıca birçok resmi kurum, otel ve işletmeler et teminini bizden sağlar. Özel siparişlere göre etlerin işlemesini de yapıyoruz. Sac kavurmalık, zeytinyağında marina edilmiş antrikot, dana jülyen ve özel etleri zeytinyağında dinlendirme gibi hazırlıkları yapıyoruz” şeklinde konuştu.

dsc04773-001.jpg

ET KOKUSU ALMAZSINIZ

Eser Et ve Et Ürünleri olarak önceliklerinin hijyen ve müşteri memnuniyeti olduğunu ifade eden Eser, “İşletmemizde günlük temizliğimize ve reyon hijyenine çok dikkat ederiz. Herhangi bir kasaba girdiğinizde burnunuza gelen et kokusunu bizim işletmemizde alamazsınız. Müşterilerimiz de bu anlamda çok memnun. Önceki kasaplarına kıyasla olumlu görüşlerini bizlere iletiyorlar. Bu da işimizi doğru ve kaliteli yaptığımızı gösteriyor. İşimizi de severek yapmamızın etkisi büyük. Güler yüz ve samimiyetle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

dsc-0633.jpg

TÜM ŞEFFAFLIĞIMIZLA SOSYAL MEDYADAYIZ

Sosyal medyada aktif olduklarını ifade eden Eser, “Sosyal medya kanallarını aktif olarak kullanıyoruz. Kesimini yaptığımız et ürünlerimizden tepsi yemeklerine, özel sipariş hazırlıklarından haftalık ürün indirimine kadar her çalışmamızı gerek görsel gerek video olarak şeffaf bir şekilde paylaşıyoruz. Örneğin her Çarşamba seçili bir üründe haftalık indirim kampanyası belirleyerek paylaşımını yapıyoruz. Bu indirimi de herkesin izinli olduğu hafta sonu gerçekleştiriyoruz ki herkes faydalanabilsin. Hikâyelerimizde ustalarımızın et işleme anlarını, müşteri siparişlerinin hazırlığı gibi videolara yer veriyoruz. Kısacası Eser Et ve Et Ürünleri tüm şeffaflığı ile sosyal medyada” diye konuştu.

dsc-0638.jpg

KASAP ÜRÜNLERİ BİR TELEFON UZAĞINIZDA

Kasap reyon ürünleri olan kuzu, dana ve tavuk ürünlerine tezgâhlarında yer verdiklerini söyleyen Eser, “Özenle hazırlanan reyonlarımızda kuzu, dana ve tavuk ürünleri günlük yer alır. Paket servisimiz ile hizmette sınır tanımıyoruz. Bize gelemeyen müşterilerimizin ürünlerini, lokasyonuna göre biz götürüyoruz. Ayrıca Getir uygulamasında da yer alıyoruz. Bu noktada ise çok tercih edilen ve beğenilen odun ateşinde pişirttiğimiz güveç, tepsi yemekleri, fırın kebabı, satırla etli ekmek için, tepsi kebabı gibi yemekleri yapıyoruz. Tepsi yemeklerimizi minimum 5 kişi yapıp evlere kadar teslim ediyoruz” ifadelerini kullandı. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.