Kamyon garajı yapıyoruz

Kamyon garajı yapıyoruz
Yaklaşık 4 yıldır görevde olan Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Ahmet Şen, görevde olduğu sürede yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şen, “Yeni Kamyon Garajı müjdemizi de buradan veriyorum” dedi.

2018 yılında yapılan genel kurul seçimlerinde, Konya Şoför Nakliyeci ve Otomobilciler Odası 30. Olağan Kurulu seçimlerinde 587 üyenin oyunu alarak Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Ahmet Şen, 2022 yılında yapılacak genel kurulda yeniden göreve talip olduğunu belirterek, "Umut ediyoruz ki esnafımız en hayırlı kararı verecektir" dedi.

‘İçimizden Biri’ düsturuyla çıktıkları yolda göreve geldikleri günden buyana esnafla sürekli iç içe olduklarını aktardı. Şen, “Konya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı seçilen Ahmet Şen, “Kimi zaman taksi duraklarında sabah 5 çayını içtik kimi zaman kamyon garajında kimi zaman bir yol kenarında şoför kardeşlerimizle hep bir arada olduk. Esnafımız bize her türlü sorununda rahatça ulaşabildi. Tüm çalışmalarda şoför esnafımızla istişare ederek karar aldık. Göreve gelir gelmez ilk yaptığımız çalışma taksici ve şehir içi nakliyecilerden durak temsilcileri oluşturmak oldu. Yapılacak faaliyetlerde esnafımızı temsil eden durak başkanları ile istişarelerde bulunduk” diye konuştu.

dsc-0250.jpg

TAKSİLERİN DEĞERİ KORUNDU

Yaklaşık 4 yıllık görev süresinde yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi veren Şen, “Görevde olduğumuz süre boyunca esnafların tüm sorunlarını ilgili kurumlara taşıdı, kurtarıcı aracını yenileyerek üyelerin hizmetine sundu, şoför kart uygulamasıyla kamu oyunda güven oluşturarak iş hacmini artırdı, emniyet güçleriyle birlikte korsan taşımacılıkla mücadele etti, UKOME kararıyla ihale yoluyla taksi satışı iptal ederek yeni oluşturulacak duraklarda mevcut taksilerden kura ile belirlenmesi kararını alınarak taksilerin değeri korundu, Şehir Hastanesi taksi durağına noter huzurunda yapılan kura çekilişi ile 20 araçlık taksi durağı oluşturdu, pandemi sürecinde kamyon garajı taksi durakları ve evden eve nakliyat ofislerinde sürekli olarak dezenfekte işlemi yapıldı, tek seferde 26 toplamda 40 adet yeni cep durağı verilerek vatandaşların taksiye ulaşımı kolaylaştırıldı, bekleme kulübesi olmayan durakların kulübeleri yaptırıldı ve Konya Taksi uygulamasıyla vatandaşların taksiye kolayca ulaşmaları sağlandı” dedi.

dsc-0260.jpg

PROTOKOLLER YAKIN ZAMANDA TAMAMLANACAK

Hem Konya hem de esnaflar için önemli bir projeleri olduğunu aktaran Şen, “Yapamazsınız gibi odamızı küçük görüp bugün başkanlığa aday olanlara karşıda ‘Yeni Kamyon Garajı’ müjdemizi de buradan veriyorum. ‘Yeni Kamyon Garajı’ projemiz ile ilgili yer tahsisi yapılıp projeleri tamamlandı. Yakın zamanda protokoller tamamlanıp inşallah yapımına başlanacaktır. Bununla ilgili detaylı bir proje tanıtım toplantısını ayrıca düzenleyeceğiz. Bizler esnafımızın yanında görevimizin başındayız esnafımızın huzuru refahı için 2022 yılında yapılacak genel kurulda yeniden göreve talibiz, umut ediyoruz ki esnafımız en hayırlı kararı verecektir” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.