Kamyonun iki minibüsü biçtiği an kamerada

Kamyonun iki minibüsü biçtiği an kamerada
Kartal’da, aşırı hız nedeniyle kontrolünü kaybederek iki minibüsü hurdaya çeviren kamyonun yaptığı kaza saniye saniye kameralara yansıdı.

Dört gün önce Topselvi Mahallesi Sanayi Caddesi’nde bir kamyon sürücünün ışıklara takılmamak için aşırı süratli şekilde kavşağa girmesi sonucu oluşan kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kazada Serdar Ünal’ın kullandığı 34 VV 0387 plakalı hafriyat kamyonu, hızla seyir halindeyken cadde sonundaki kavşakta önce tretuvara çarpmış, ardından dengesini kaybederek karşı şeride geçtikten sonra burada iki minibüse ezerek hurdaya çevirmişti. Kazada minibüslerde bulunan iki kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı.
Kamyon sürücüsü Serdar Ünal kazanın ardından olay yerine gelen basın mensuplarına, “Nasıl olduğunu bilmiyorum, oldu işte!” ifadelerini kullanmıştı.
Görüntülerde; Ünal'ın kullandığı hafriyat kamyonu, süratli bir şekilde kavşaktan geçmeye çalıştığı sırada tretuvara çarparak kontrolünü kaybediyor ve karşı şeride geçerek kırmızı ışıkta yan yana duran iki panelvan minibüse hızla vurduğu görülüyor.
Hızını alamayan tonlarca ağırlığındaki kamyonun darbesi ile minibüslerden biri kaldırımın üzerine çıkarak kenardaki duvarı yıkıyor. Diğer minibüs de çarpmanın etkisi ile kaldırıma çıkan minibüse vurarak duruyor. 
Oluşan toz bulutunun ardından çevredeki vatandaşlar minibüslerdeki yaralılara yardım için koşuşturuyor.
Kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçlar ise 40-50 santimle kazadan darbe almadan kurtuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.