Kar, soğuk ve buzlanma nedeniyle 10 ilçede okullar tatil edildi

Kar, soğuk ve buzlanma nedeniyle 10 ilçede okullar tatil edildi
Konya ve çevresinde etkili olan soğuk hava, şiddetli buzlanma günlük hayatı olumsuz etkilerken, eğitim öğretim de sekteye uğruyor.

Konya ve çevresinde etkili olan soğuk hava, şiddetli buzlanma günlük hayatı olumsuz etkilerken, eğitim öğretim de sekteye uğruyor. Aşırı soğuklar nedeniyle Seydişehir'de eğitime bir günlük ara verildi. Seydişehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile öğrenciler ve velilere tatil haberini verdi.

Kibar yaptığı açıklamada; "Seydişehir’de soğuk hava ve aşırı buzlanma nedeniyle (28 Aralık Cuma günü) ilk, orta, lise tüm okullarımız ve işletmelerde beceri eğitimi gören öğrenciler için tatil edilmiştir" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Hadim, Taşkent, Halkapınar, Karapınar,  Ereğli, Akören, Bozkır, Yunak ve Güneysınır ilçelerindeki okullarda da 28 Aralık Cuma günü eğitime ara verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.