Karaarslan: Atatürk demek Milli Mücadele demektir

Karaarslan: Atatürk demek Milli Mücadele demektir
Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Remzi KARAARSLAN,10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde anıyoruz.

Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispat ederek mazlum milletlerin istiklal mücadelelerine örnek olan Atatürk’ü yüzyılın dehası yapan özelliklerinin başında, Kuvvetli öngörüsü gelmektedir.

Atatürk, Türk milletinin varlığına kast eden her türlü sinsi tertibin farkına vararak onları deşifre etmiş, milleti uyandırmış ve bağımsızlık meşalesini yakarak Türk milletinin yolunu aydınlatmıştır.

Her alanda bağımsız olmayı esas alan, milli menfaatlerden asla taviz vermeyen, zulme, baskıya, dayatmaya, esarete karşı boyun eğmeyen bir politika izlemiş ve tüm dünyanın Türkiye’ye saygıyla ve gıptayla bakmasına neden olmuştur.

Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şu şekilde anlatmıştır:

'Atatürk demek inanmış bir vicdan, üstün nitelikli bir dava adamı demektir.

Atatürk demek vatan ve milletin saadeti, selameti ve seciyesi demektir.

Atatürk demek Milli Mücadele’nin başı, Cumhuriyet’in başarısı, Türkiye’nin banisi demektir.

O bir insandır, kuşkusuz fanidir ve şimdi naçiz vücudu uğruna her şeyi göze aldığı vatan toprağına emanettir.

Bizzat kendisi demişti ki:

Bana insanüstü bir doğuş yakıştırmaya kalkmayınız; doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.'

Milliyetçi Ülkücü Hareketin Atatürk’e bakış açısı budur. Atatürk “Ne Mutlu Türküm Diyene” diyerek Türk Milliyetçiliği Ülküsünü her daim ifade eden büyük bir liderdir.

Atatürk “Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.” Sözüyle bizlere Türkiye Cumhuriyetini emanet etmiştir. İşte biz Ülkücüler Türk Milletinin her ferdine bakarken Onda Atatürk’ü görürüz. Bizim için Atatürk Asil Türk Milletidir.

Aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümünde Aziz Atatürk’ü hürmetle, rahmetle ve minnetle anıyorum.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.