Karaarslan: Hayatı, Eşit Paylaşalım

Karaarslan: Hayatı, Eşit Paylaşalım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaarslan mesajında;  insan olmanın..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaarslan mesajında;  insan olmanın, duygu ve düşüncelerdeki engelleri atarak, hep birlikte fiziksel engellerin üstesinden gelmekle, insanlık ailesinin her ferdinin huzur ve güven içinde hayatını sürdürebilmesi için emek vermekle olacağını belirtti.

Karaarslan mesajında şunları söyledi; “Dünyadaki engellerin en büyüğü belki de duygu ve davranışlarımızdaki aşılmaz dağlardır. Bir engel varsa o da kalplerdeki tortular, vicdandaki lekelerdir. Bir insanın Allah katında da, toplum katında da fiziksel özellik ve engelleriyle değil, gönül zenginliği ve davranışlarıyla mümkündür. Engelli kardeşlerimizin ekonomik, siyasi ve toplumsal hayatın her alanında aktif olarak yer alması ve hayat standartlarının yaşanılabilir bir hale getirilmesi, herkesin düşüncesinin bir parçası olmalıdır. Çünkü, engellilik, sadece engelli vatandaşlarımızı ilgilendiren bir sorun değil, sosyal ve insani boyutları ile bütün ülkeyi ilgilendiren önemli bir konudur. Unutmayalım, tüm insanlar aynı zamanda birer engelli adayıdır. Dolayısıyla engelli bireylerimizin toplumsal hayata katılmalarını sağlamak ve toplumun bir parçası olduklarını hissettirmek lütuf değil, gereklilik olup engelli vatandaşlarımızın hayatın her kendilerine yer bulmaları ülkemiz ve milletimiz adına büyük bir kazanım olacaktır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, engelli vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü için çalışmak her zaman önceliğimiz olmuştur. Milliyetçi Hareket Partisi var olduğu sürece engelli kardeşlerimiz hiçbir zaman sahipsiz kalmayacak, yalnız olmayacak, umutları boşa çıkmayacaktır. Türkiye’de, engellilerimizin eğitim hizmetlerinden, evde bakım hizmetlerine, istihdamdan yol düzenlemelerine, huzur ve refahlarının artmasına yönelik  güzel çalışmalar ve uygulamalar olmaktadır. Bu uygulamaların geliştirilmesi, toplumun her alanında yaygınlaştırılmalısı için ‘Engelliler Günü’ bir fırsat ve farkındalık olarak değerlendirilmedir.

İnsan olmak, duygu ve düşüncelerdeki engelleri atarak, hep birlikte fiziksel engellerin üstesinden gelmekle, toplumun her ferdinin huzur ve güven içinde hayatını sürdürebilmesi için emek verilmekle mümkündür. İnsanlığımızda, maneviyatımızda, millet ve vatan sevgimizde, doğruya ve Hakk’a bağlılığımızda herhangi bir engel olmadıktan sonra, diğer tüm pürüzleri, müşkülleri Allah’ın izniyle etkisiz hale getireceğimize canı gönülden inanıyor, tüm engelli kardeşlerimin “’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, Cenab-ı Allah’tan huzur, mutluluk ve esenlik dolu yıllar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.