Karaarslan, “MHP ile ilgili olumsuz algıları kıracağız”

Karaarslan, “MHP ile ilgili olumsuz algıları kıracağız”
MHP Konya İl Başkanlığına atanan önceki dönem MHP Karatay İlçe Başkanı Remzi Karaarslan, Konya’da güzel gelişmelere öncülük edeceklerini belirterek tüm ülkücüleri Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde siyaset yapmaya davet etti

1963 Konya Karatay doğumlu olan Remzi Karaarslan, İsmil Mahallesi’nde büyüdü. Eğitim ve öğretimini Konya’da tamamlayan Karaarslan 1990 yılında Milliyetçi Çalışma Partisi yönetiminde görevler üstlendi. 1990 yılından bu yana Karatay’da görevlerini aktif bir şekilde devam ettiren Karaarslan, 2018 yılı Nisan ayında Karatay İlçe Başkanlığı görevini üstlendi. 24 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Karatay’da yüzde 7 olan oyunu yüzde 17’ye çıkardıklarını belirten Başkan Karaaslan, ekip çalışmasını önemsediklerini ve İl Başkanlığına da bu anlayış çerçevesinde devam edeceklerini kaydetti.

“GÖREVİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRECEĞİM”

Önceki dönem MHP İl Başkanı Murat Çiçek’ten bayrağı teslim alan Remzi Karaarslan, sahsına tevdi edilen görevi layıkıyla yerine getireceğini belirtirken gelen haber sonrası şaşkınlığını gizleyemediğini de sözlerine ekledi. Yeni yönetim ile birlikte güzel çalışmalar yapacaklarını kaydeden Karaarslan,  “Yeni bir il yönetimi belirledik. Bundan sonraki süreçte birlik ve beraberliğimizi sağlayarak ekibimle birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız. Devraldığımız bayrağı daha iyi yerlere götüreceğiz” dedi.

“TÜM ÜLKÜCÜLERİ PARTİMİZE DAVET EDİYORUM”

Öncelikli hedefinin birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu kaydeden Başkan Karaarslan, “Ülkücü ülkücünün öz kardeşidir. Ülkücü kardeşlerimizle birlikte partimizde birlik beraberliği en iyi şekilde yürüteceğiz. Konya’da bulunan ve herhangi bir nedenden başka partide görev alan arkadaşlarımızı da partimize davet ediyorum. Ülkücünün yeri MHP’dir” şeklinde konuştu.

“EKİP SAĞLAM, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ”

“Biz kimsenin adamı değiliz, biz Dr. Devlet Bahçeli’nin adamıyız” diyen Karaarslan, “Liderimiz ne derse o doğrultuda ilerleyerek çalışmalarımızı ona göre şekillendireceğiz. Ekibimiz sağlam, gümbür gümbür geliyoruz. Siyaset ekip işidir. Güçlü bir ekibim var. MHP ile ilgili tüm olumsuz algıları kırarak Konya’da 1. parti olmak için elimizden geleni yapacağız. Konya’daki vizyonu değiştireceğiz. Ayrıca Karatay Ziraat Odası yönetim kurulunda olmam dolayısıyla da Konya’nın en büyük sorunlarından olan tarımla ilgili de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. (Ayşegül Ertul)

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.