Karabağ: Konya olarak Türkiye olarak hazırız

Karabağ: Konya olarak Türkiye olarak hazırız
ASRİAD Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, 5. İslami Dayanışma Oyunları öncesinde yaptığı yazılı açıklama ile 5. İslami Dayanışma Oyunlarının hayırlı olmasını diledi.

Asrın İş İnsanları Derneği (ASRİAD) Konya Şube Başkanı Abdullah Karabağ, 5. İslami Dayanışma Oyunları öncesinde yaptığı yazılı açıklama ile 5. İslami Dayanışma Oyunlarının hayırlı olmasını diledi. Başkan Karabağ yayımladığı mesajında şu ifadeleri kullandı, “Biz millet olarak misafirperveriz. Cömert bir milletiz. Bu anlamda dünyanın neresine giderse gitsin adaleti götüren, sevgiyi, merhameti götüren bir milletin evlatlarıyız. Yine bu ruhla, bu şuurla Konya'mız, İslam coğrafyasında spor yoluyla dostluğu, kardeşliği, barışı, huzuru, yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamaya katkı amacıyla düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'na en güzel şekilde ev sahipliği yapacaktır. 5. İslami Dayanışma Olimpiyat Oyunları en yüksek katılımla, en mükemmel şekilde Konya'da gerçekleştirilecektir. Konya olarak, Türkiye olarak hazırız. Tesisler hazır, insan kaynağımız hazır. 4 binden fazla sporcu, tüm kafilelerle birlikte altyapı ve binlerce, on binlerce sporsever Konya'da buluşacak. Birlikte spora gönül veren, İslami Dayanışma Oyunlarının ruhuna uygun bir şekilde sporun birleştirici gücüyle bir araya geleceğiz. Devlet temsilcileri, devlet başkanları, başbakanlar, spor camiası Konya'mızda olacak. Onları en güzel şekilde ağırlayacağız. Bununla birlikte sporun birleştiren ruhuna uygun bir şekilde, en güzide şekilde bir rekabeti, en güçlü şekilde bir dostluğu ortaya koyacak sporcularımız. Tüm tesisleriyle Konya'mız artık sadece Türkiye'de değil dünyada bir spor şehri, 2023 spor şehri. Buraya binlerce sporcu gelecek. Kardeşliklerini pekiştirecekler. İnanıyoruz ki Konya'mızın o güzide ev sahipliğiyle buradan çok güzel hatıralarla ayrılacaklardır” ifadelerini kullandı.

‘TÜM DÜNYANIN GÖZÜ KULAĞI KONYA'DA OLACAK’

5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında dünyanın gözü kulağının Konya’da olacağına dikkat çeken Başkan Karabağ, “Bu organizasyon için önemli hazırlıklar yapıldı. Bisiklet şehri Konya'ya yakışacak ülkenin ilk ve tek velodromu olimpiyatlarda hizmet verecek. Sonrasında Konya bisiklet sporuna önemli hizmetlerde bulunacak ve bundan sonra da hem 2022'de İslam Şehirleri Spor Başkenti olan 2023'te de Dünya Spor Başkenti olan Konya'mızda önemli müsabakalara ev sahipliği yapacak. ASRİAD Konya Şube Başkanlığı olarak 5. İslami Dayanışma Oyunlarının şimdiden Ülkemiz ve Konya’mız adına hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.