Karabük'te otomobilin motoruna sıkışan kedi kurtarıldı

Karabük'te otomobilin motoruna sıkışan kedi kurtarıldı
KARABÜK (AA) - Karabük'te bir otomobilin motor bölümünde sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.Yenişehir...

KARABÜK (AA) - Karabük'te bir otomobilin motor bölümünde sıkışan kedi, itfaiye ekipleri ve vatandaşların yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı.

Yenişehir Mahallesi Nilüfer Sokak’ta üniversite öğrencileri park halindeki otomobilin motor bölümünden gelen kedi sesini fark etti. Öğrenciler, bir süre sonra otomobilinin yanına gelen Osman Demircioğlu'na durumu bildirdi. Demircioğlu da itfaiye ekiplerinden yardım istedi.

İtfaiye ekipleri otomobilin aküsünü sökerek kediye ulaştı. Bir vatandaşın yardımıyla sıkıştığı yerden çıkarılan kedi, yol kenarına bırakıldıktan sonra gözden kayboldu.

Demircioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, durumu, market alışverişi sonrası otomobilinin yanına geldiğinde üniversite öğrencilerinden öğrendiğini söyledi.

Öğrencilere teşekkür eden Demircioğlu, "Yaklaşık bir saat beni beklemişler, Allah razı olsun. Öğrenciler aracımın motor kısmından kedi sesi geldiğini söyleyince itfaiyeye haber verdim. Gelen ekipler ile yaklaşık 3 saatlik uğraş sonucu kediyi sıkıştığı yerden çıkardık." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.