Karaca: 41 ilde seçimlere kendi logomuzla gireceğiz

Karaca: 41 ilde seçimlere kendi logomuzla gireceğiz
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimlerine kendi logolarıyla gireceklerini söyledi.

Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca 14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan milletvekilliği seçimlerine kendi logolarıyla gireceklerini söyledi. Karaca, "14 Mayıs'taki Milletvekilliği Genel seçimine en az 41 ilde kendi logosumuzla gireceğiz. Partimiz milletvekilliği aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başladı. Milletvekilliği başvuruları 20 Mart 2023 tarihinde saat: 17'de sona erecektir. Başvuru ücreti erkekler için 5000 TL, kadın ve gençler için 2500 TL olarak belirlendi. Deprem bölgesinden başvuru yapan aday adayları için: 1000 TL. Engelli aday adayları için: 1000 TL. başvuru ücreti alınacaktır. İlimizde de muhtemel kendi logomuzla seçime gireceğimiz ilk seçim heyecanını yaşayan partimizin iktidar olacağımıza da inancımız yüksektir. " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.