Karaca: Bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi annelerimizdir

Karaca: Bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi annelerimizdir
Anneler Günüyle ilgili bir mesaj yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi olan annelerimizi, sadece yılda bir gün değil" dedi.

Anneler Günüyle ilgili bir mesaj yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, bütün yüce duyguların en güzel temsilcisi olan annelerimizi, sadece yılda bir gün değil,  bir ömür boyu sevgileri ve fedakârlıklarıyla kalplerimizde yaşatmamız gerektiğini söyledi.

Seyit Karaca Anneler Günü dolasıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Cennet annelerin ayakları altında diyen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed(SAV) bize, annelerimize itaat etmeyi, saygı göstermeyi ve ne olursa olsun onları kırmamayız gerektiğini söylüyor.  Yine annelerimizin yerleri asla doldurulamayan en değerli varlıklarımızdır. Annelerimiz, sevgi ve şefkat dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla bizleri hayata hazırlayan, ömür boyu yol gösteren, iyi ve kötü günümüzde her zaman yanımızda sonsuz fedakârlıklarını esirgemeyen, koruyucu meleklerimizdir.

Mutlu ve huzurlu bir toplumun temeli sevgidir. Sevginin ise en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve yaşamları süresince bizleri korumak için kol kanat geren annelerimizdir. Annelerimizin bizler için göstermiş oldukları büyük fedakârlıklar için ne yapsak azdır. Onların bize sunmuş oldukları sonsuz sevgi ve fedakârlıkları unutmamalıyız. Bizim için ömrünü adayan Annelerimize layık hayırlı evlatlar olmaya çalışmalı ve onlardan öğrendiğimiz sevgiyi, şefkati onlarla paylaşmalı ve yaşamalıyız. Bu duygularla hiçbir zaman üzerimizdeki haklarını ödeyemeyeceğimiz annelerimizin Anneler Gününü kutlar, sevgi ve şükranlarımızı sunarım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.