Kara’dan Kulu OSB Sorusu

Kara’dan Kulu OSB Sorusu
MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafında cevaplandırılması istemiyle soru önergesi verdi.

MHP Konya Milletvekili Esin Kara, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank tarafında cevaplandırılması istemiyle soru önergesi verdi. Kara önergesinde “Kulu ilçemizde yapılması planlanan organize sanayi bölgesi hakkında bakanlığa soru soran MHP Konya Milletvekili Esin Kara, “2001 Yılında 186 Nolu Kararla Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca tüzel kişiliği tescil edilen, Kulu Organize Sanayi Bölgesinin; 2001 yılında kadastro çalışmaları tamamlatılmıştır. Bölgenin faaliyete geçmesi istihdamın artması ve dışa göçün engellenmesi açısından önem arz etmektedir. Kulu Organize Sanayi Bölgesinin 2020 yılı sonuna kadar altyapı çalışmalarının tamamlanmasına yönelik bir planlama yapılmakta mıdır? Kulu Organize sanayi bölgesinin tamamlanarak faaliyete başlamasına yönelik Bakanlığınız tarafından yürütülen çalışmalar hangi aşamada bulunmaktadır? Bölgenin nihai bitiş tarihine yönelik bir süre öngörülmekte midir?” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.