Karaduman: İsrail'e büyükelçi ataması kararı geri çekilmeli

Karaduman: İsrail'e büyükelçi ataması kararı geri çekilmeli
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İsrail'e büyükelçi atanmasıyla ilgili konuştu.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, İsrail'e büyükelçi atanmasıyla ilgili kararın bir an önce geri çekilmesi gerektiğini savundu. Karaduman, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in, sadece Filistinliler için değil, bütün insanlık için tehdit olduğunu söyledi. Karaduman, "Terörist İsrail'e büyükelçi atanması, İsrail ile ilişkilerin normalleşme düzeyine çıkarılması Filistin davasına ihanetten ve katliamların meşrulaştırılmasından başka hiçbir anlam taşımayacaktır" diye konuştu. Teröristle normalleşme olamayacağını ifade eden Karaduman, "Filistin topraklarını işgal etmeyi, Filistinli Müslümanları katletmeyi bir rutin haline getiren terörist devleti, resmi olarak tanımak ve İsrail'e büyükelçi atamak gaflet değil, bir ihanet vesikasıdır" değerlendirmesinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.