Karahan: Bayramlar, toplumsal dayanışmamızı arttıran özel günlerdir

Karahan: Bayramlar, toplumsal dayanışmamızı arttıran özel günlerdir
Kurban Bayramı'yla ilgili bir kutlama mesajı yayımlayan TÜRSAB Konya B.T.K. Başkanı Özdal Karahan, bayramların toplumsal dayanışmamızı arttıran özel günlerden olduğunu söyledi.

Mesajında Özdal Karahan bayramların toplumsal birliği ve dayanışmayı güçlendirdiğini belirterek, “Bayramlar ülkemiz ve İslam alemi için özel olduğu kadar anlamlı günlerdir. Bayram günleri, milletimizin bir arada yaşama ve aydınlık bir geleceği bir arada kucaklama duygusunun tazelendiği günlerdir. Yine bu günlerde birbirimizi sevgiyle ve sevinçle kucaklayacağız. Birbirimize ve ülkemize olan sevgimiz bu güzel günlerde daha da artacaktır. Bayramın bize kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar, acıları da paylaşmanın önemini daha da derinden anlayacağız. Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramı'nı daha yaşamanın mutluluğunu içindeyiz. Hiç kuşkusuz dayanışma ve yardımlaşma ve böylesi özel günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz, millet olarak en büyük gücümüzdür. Bu gücümüzün zayıflamasına hiçbir zaman milletimiz izin vermeyecektir. Bu duygu ile milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nın kutlarken, dünyada evrensel barışa, esenliğe ve huzura katkı sağlamasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.