Karaman'daki silahlı kavgayla ilgili 3 şüpheli tutuklandı

Karaman'daki silahlı kavgayla ilgili 3 şüpheli tutuklandı
KARAMAN (AA) - Karaman'da 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya karıştıkları ileri sürülen 3 zanlı cezaevine gönderildi.Merkeze bağlı...

KARAMAN (AA) - Karaman'da 4 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavgaya karıştıkları ileri sürülen 3 zanlı cezaevine gönderildi.

Merkeze bağlı Ağılönü köyündeki silahlı kavganın ardından şüpheliler Emre S, Muzaffer E, Beytullah E. ve Selim Ç, jandarma ekiplerince yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığındaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen zanlılardan Muzaffer E, Beytullah E. ve Selim Ç, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, Emre S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Merkeze bağlı Ağılönü köyünde 25 Mayıs'ta iki grup arasında borç meselesinden tartışma çıkmış, silahlı kavgaya dönüşen olayda İsa S. (35) ile Ahmet (26), Aziz (30) ve İlyas Kabak (34) yaralanmış, kavganın ardından yakalanan Abdullah K. tutuklanmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.