Karapınar'a atanan Kaymakam Murat göreve başladı

Karapınar'a atanan Kaymakam Murat göreve başladı
Karapınar'a atanan Kaymakam Oğuz Cem Murat, görevine başladı.

Karapınar'a atanan Kaymakam Murat'a, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Tartan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Kemal Sözen, yeni Kaymakam Oğuz Cem Murat'ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

HAYVANCILIĞI, TARIMI VE GES İLE ÖNEMLİ BİR İLÇE

Kaymakam Murat, Karapınar'in ilginç ve gelişime açık bir ilçe olduğunu kaydederek, "Hayvancılığı, tarımı ve GES ile Karapınar'ın önemli bir ilçe olduğunu biliyoruz. Hep birlikte hizmet etmeye alışacağız. Ziyaretler için teşekkür ediyorum." dedi.

Oğuz Cem MURAT KİMDİR?

 Oğuz Cem MURAT 07.08.1985 tarihinde Ağrı ilinin Eleşkirt ilçesinde doğdu.

İlköğrenimini Ağrı’da, Lise eğitimini Muğla’da tamamladı.

Lisans eğitimini ise 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı.

Bir süre Maliye Bakanlığı İzmir Defterdarlığında Milli Emlak Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı.

2010 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Muğla Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Muğla ilinde Valilik stajını, Manisa ili Gölmarmara ilçesinde Refiklik stajını, Çanakkale ilinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.

Nevşehir ili Derinkuyu ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptıktan sonra yurt dışı stajı için gönderildiği Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yıl süreyle “The State University of New Jersey-Rutgers” da eğitim aldı. Amerikan Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu. Bu dönemde aynı zamanda New York Başkonsolosluğunda ve BM nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliğinde Büyükelçilik stajını tamamladı. Yurtdışı dönüşü sonrasında Karaman ili Sarıveliler ilçesi ile Muğla ili Kavaklıdere ilçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. 99. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile tamamladıktan sonra sırasıyla;

-2014-2016 yılları arasında Karabük Yenice Kaymakamı, 2016-2018 yılları arasında Kahramanmaraş Çağlayancerit Kaymakamı, 2018-2020 yılları arasında Elazığ Baskil Kaymakamı olarak görev yaptı.

 Oğuz Cem Murat iyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve 2 çocuğu vardır.

20200928-2-44565040-58473066.jpg

20200928-2-44565040-58473065.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.