Karapınar'ın trafik sorunları masaya yatırıldı

Karapınar'ın trafik sorunları masaya yatırıldı
Konya'nın Karapınar ilçesinde trafik sorunları için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Konya'nın Karapınar ilçesinde trafik sorunları için istişare toplantısı gerçekleştirildi.

aw204420-01.jpg

Karapınar'da artan trafik sorunlarıyla ilgili çözüm arayışlarına katkı sağlamak maksadıyla Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda trafikteki meydana gelen sorunlar ele alındı.

Belediye Başkanı İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü Sali Erdem, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet İçalan, STK başkanları ve temsilcileri, okul müdürleri ve belediye daire amirlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, özellikle gençlerin karıştığı motosiklet kazaları ele alındı. Yaşanabilecek ölümlü, yaralanmalı ve maddi hasarlı kazaların azaltılması için çözüm önerileri masaya yatırıldı. Belediye Başkanı İbrahim Önal, ilçede kazaların önlenmesi ve gençlerin güvenliği için toplumun daha duyarlı ve bilinçli olması gerektiğini belirterek, bu tür toplantılarla sorunları tespit edip çözüm yolları üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum