Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’dan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. 19 Mayıs’ın İstiklal mücadelemizin en önemli sembolü olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “Ülkemizin istikbali, milletimizin umudu ve gözbebeğimiz olan gençlerimizin omuzları üzerinde yükselecektir. Gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da medeniyet yürüyüşümüzü çok daha ileri mesafelere taşıyacaktır” dedi.

Başkan Hasan Kılca’nın 19 Mayıs kutlama mesajı şu şekilde; “19 Mayıs, özgürlüğüne ve özellikle de bağımsızlığına düşkün Türk milletine vurulmak istenen esaret zincirlerinin parçalanması kararlılığının ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna öncülük eden Kurtuluş Savaşı’nın ilk kıvılcımıdır. Çünkü İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs günü aynı zamanda, milli hafızamızda çok önemli yer tutan 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi başarıların da kaynağıdır. İşte millet olarak böylesine kıymetli günün 103. yıl dönümüne ulaşmış olmanın sevincini ve haklı gururunu hep birlikte coşkuyla yaşıyoruz. İnanıyorum ki Türkiye’nin istikbali, milletimizin umudu ve gözbebeği gençlerimizin omuzları üzerinde yükselecektir. Gençlerimiz, tarihimizden aldığı ilhamla medeniyet yürüyüşümüzü bundan sonra da çok daha ileri mesafelere taşıyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehit ve gazilerimizi rahmetle şükranla anıyor; 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.