Karatay Belediyesi’nden Kanal Caddesi’nde önemli çalışma

Karatay Belediyesi’nden Kanal Caddesi’nde önemli çalışma
Karatay Belediyesi, vatandaşın yaşam kalitesini artırmak ilçe genelindeki yol, cadde ve sokakların daha modern bir hale kavuşması için yoğun bir gayretin içerisinde. Bu kapsamda belediye ekipleri, yaklaşık 6 kilometrelik Kanal Caddesi’nde çalışma yapıyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz asfalt sezonunda olduğu gibi bu sezonda da ilçe merkezi ve merkeze en uzak tüm mahallelerde yoğun bir şekilde yol yapım, bakım, onarım ve asfaltlama yapıyor.

Bu kapsamda ekipler, Konya’nın ve ilçenin önemli ulaşım ağlarından birisi olan Kanal Caddesi’nde önemli bir çalışma yürütüyor. Yaklaşık 6 kilometre olan ve 30 metreye çıkarılan yol 3 geliş 3 gidiş olmak üzere 6 şeritli olarak hizmet verecek. Bisiklet yollarının da yapılacağı söz konusu yolun ilk etap çalışmaları bu yıl tamamlanacak.

Söz konusu caddede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, asfalt sezonu boyunca altyapısı tamamlanan tüm bölgelerde yoğun bir gayretin içerisinde olduklarının altını çizdi.

karatay-belediyesinden-kanal-caddesi-1.jpg

KARATAY’A YENİ BİR PRESTİJ CADDESİ KAZANDIRIYORUZ

Başkan Hasan Kılca; “Merkez ve merkeze uzak mahallelerimizde tüm ekiplerimizle altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bazı ekiplerimiz yeni yol açma ve yol düzenleme çalışması yapıyor bazı ekiplerimiz parke yol ve tretuvar çalışması yürütüyor. Kanal Caddesi de ilçemizin önemli bir ulaşım ağı. Burası Konya Şehir Hastanesi’ni alternatif bir güzergâh ile Karaman Yolu’na bağlıyor. Yani aslında burası adeta çevre yoluna alternatif yoğun kullanılan bir cadde. Yine burası, Akabe Mahallemizden başlayarak Çataltömek Mahallemiz, İstiklal Mahallemiz, Karakulak Mahallemiz Karaaslan Üzümcü Mahallemiz Karaaslan Dede Mahallemiz ve Elmacı Mahallemizle birlikte Karaman Yolu’na kadar çıkan 30 metre genişliğindeki büyük bir caddemiz. Altyapı kuruluşlarımız buranın altyapısını etap etap tamamlıyor. Bizler de bu caddemizin asfalt serimi ve tretuvar çalışmalarını yürütüyoruz. Bisiklet yolları projemiz var. Dolayısıyla Karatay’a yeni bir prestij caddesi kazandırıyoruz ve bu caddemiz inşallah uzun yıllar Konyamıza ve ilçemize hizmet verecek. Kanal Caddemizin Konyamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

karatay-belediyesinden-kanal-caddesi-2.jpg

karatay-belediyesinden-kanal-caddesi-1.png

karatay-belediyesinden-kanal-caddesi-1-001.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.