Karatay zabıta ekiplerinden marketlere etiket denetimi

Karatay zabıta ekiplerinden marketlere etiket denetimi
Vatandaşlardan gelen şikayet üzerine Karatay Zabıta Ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Karatay Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik etiket denetimleri devam ediyor. Vatandaşlardan gelen şikâyetler üzerine denetimlerini sıklaştıran Karatay Zabıta ekipleri, ilçe genelindeki marketlerde raf fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştırdı.
Karatay Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, özellikle son günlerde vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetler üzerine denetimlerini sıklaştırdı.

karatay-4.jpg
Karatay Zabıta ekipleri, ilçe genelinde yaptıkları denetimlerle özellikle marketlerin depoları, stok durumlarının kontrolü ile marketlerdeki raf fiyatları ve kasa fiyatlarını karşılaştırdı. Ekipler aynı zamanda, ürünlerin son kullanma tarihlerinin de denetimini gerçekleştirdi.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, zabıta ekiplerinin yaptığı denetimlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Karatay Belediyesi olarak ilçemiz genelinde hemşehrilerimizin alış verişlerde yaptığı marketlerdeki denetimlerimizi sürdürüyoruz. Özellikle son günlerde vatandaşlarımızın yoğun şikâyetler üzerine ekiplerimiz rutin olarak yaptığı denetimlerini sıklaştırdı ve raf etiket fiyatları ile kasa fiyatlarının karşılaştırmasını yapıyorlar. Denetimlerimiz aralıksız bir şekilde devam edecek. Karatay Belediyesi olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz" dedi.

karatay-7.jpg

karatay-2.jpg

karatay-6.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.