Karatay'da beraberliği güçlendiren Cuma Buluşmaları hizmet kalitesine önemli katkı sağlıyor

Karatay'da beraberliği güçlendiren Cuma Buluşmaları hizmet kalitesine önemli katkı sağlıyor
Cuam Buluşmaları kapsamında Karataylı vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Kılca, "Bu buluşmalarımızda yaşadığımız birliktelik dev projelere ve hizmetlere dönüşüyor" dedi.

Cuma Buluşmaları geleneğini sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Muhammed İkbal Camii’nde vatandaşlarla buluştu.

Cuma Buluşması’nda Başkan Hasan Kılca’ya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye meclisi üyeleri eşlik etti.

"BU BULUŞMALAR HİZMET KALİTESİNE ÖNEMLİ KATKI SAĞLIYOR"

İlçe sakinlerinin belediye hizmetleriyle ilgili öneri, istek ve düşüncelerini dinleyen Başkan Hasan Kılca, birçok konuda istişarelerin yapıldığı bu buluşmaların hizmet kalitesine önemli katkı sağladığını belirtti.

Hasan Kılca; “Karatay’ımızı mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak dolaşıyor, hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip birlikte çözümler üretiyoruz. Bugün de Fevzi Çakmak Mahallemizde Cuma namazı sonrası vatandaşlarımızla bir araya geldik. Bu buluşmalarımızla hemşehrilerimiz ile olan kardeşlik bağımızı güçlendiriyor ve her anımızı birlikte geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu noktada da yaşadığımız birliktelik dev projelere ve hizmetlere dönüşüyor. Allah bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın. Bu vesileyle de Konyalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin mübarek Cuma gününü tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.