Karayollarında durum

Karayollarında durum
ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri...

ANKARA (AA) - Karayollarının bazı kesimlerindeki yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, İstanbul-Gebze yolunun 0-19. kilometrelerinde Çayırova Kavşağı, Anibal Kavşağı, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası Kavşağı ve Eynerce Kavşağı yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Karabük-Kastamonu Yolu 6. kilometrede (Bostanbükü mevkisi) meydana gelen sel tahribatı nedeniyle yol ulaşıma kapandığı için alternatif güzergah olarak Safranbolu çevre yolu-Safranbolu şehir geçişinden ulaşım sağlanıyor.

Dalaman-Fethiye yolunun 35-39. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun sağ bandı trafiğe kapatılarak ulaşım sol banttan çift yönlü olarak gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.